Percheziţii DNA la Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor

Sursa foto: realitatea.net

Sunt percheziţii DNA la domiciliul lui Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor, anunţă Realitatea Tv. Acesta este vizat într-un dosar de corupţie, într-o anchetă privind activitatea unei firme cu profil medical.

Societatea i-ar aparţine lui Sorin Boureanu, fratele fostului deputat Cristian Boureanu, Sebastian Vlădescu având legătură cu această firmă.

Sebastian Vlădescu a îndeplinit funcția de ministru de Finanțe de două ori, în Guvernul Tăriceanu și în Guvernul Boc, în perioada 2005-2007. Acesta a tergiversat, după toate aparențele, listarea Fondului Proprietatea, înființat în 2005, la Bursa de Valori.

In cei doi ani o cantitate importantă de titluri de despăgubire a fost transferată de la proprietarii averilor confiscate la cumpărătorii de titluri. Aceștia s-au îmbogățit subit odată cu listarea FP la Bursă. Fondului i-au trebuit nu mai puțin de cinci ani să fie listat la BVB, timp în care marea parte a titlurilor a trecut pe sume de nimic de la proprietarii averilor confiscate la investitorii în titluri ieftine.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here