Percheziții la persoane care amenințau, șantajau și cereau taxă de protecție/VIDEO

În această  dimineață, polițiștii din Ilfov au efectuat șapte percheziții domiciliare și  au  condus la sediul poliției, pentru audieri, 11 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat, miercuri, șapte percheziții domiciliare și au condus la sediul poliției, pentru audieri, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, toate din localitatea Cornetu.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi amenințat, șantajat și solicitat taxe de protecție de la mai multe persoane de pe raza localității Cornetu.

De la domiciliile percheziționate au fost ridicate: un pistol  cu gaze, două arme de vânătoare modificate, muniție și mai multe arme albe.

Polițiștii din Ilfov continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here