Primăria Slatina a scos la licitație reabilitarea străzii Dinu Lipatti și a zonelor adiacente

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP) din cadrul Primăriei Slatina a scos la licitație lucrările de reabilitare a străzii Dinu Lipatti și a zonelor adiacente, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 948.701 de lei.

Constructorii interesați pot depune oferte la autoritatea contractantă până la data de 17.05.2018, ora 15:00.

Ca să fie admisibil în cursă, ofertantul trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârșit, în cadrul perioadei care acoperă cel mult ultimii 5 ani, lucrări similare cu valoare cumulată de minimum 948701 lei, fără TVA. De asemenea, potrivit datelor urcate pe SEAP, ofertantul trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârșit, în ultimii 3 ani, servicii similare pentru proiectarea tehnică, în valoare cumulată de minim 14.265 lei, la nivelul unui contract sau a mai multor contracte.

Strada Dinu Lipatti face parte dintr-o listă de mai multe străzi pe care municipalitatea și-a propus să le reabiliteze. Este vorba de străzile Emanoil Ionescu, Jianu, Ion Morosanu, Horia, Grivitei, Dinu Lipatti si zonele adiacente, Aleea Castanilor, Aleea Tineretului, Aleea Bradului și reabilitarea trotuarelor din zona Aleea Muncii.

O altă intenție a municipalității este aceea de a moderniza străzile Zorilor, Vișinilor, Prunilor, Ogrăzii, Nucului, Lacului, Islazului, Boiangiului, o altă țintă fiind amenajarea parcării din cartierul Eugen Ionescu.

Indicatorii tehnico-economici ai acestor proiecte au fost aprobați de consiliul local în ședința ordinară din luna ianuarie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here