Accident spectaculos provocat de soţia unui poliţist. Femeia era beată criță

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul amiezei, iar femeia avea la acea oră numai puţin de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Asta au constatat poliţiştii care i-au pus etilotestul. Femeia este profesoară şi, culmea, este şi soţia unui poliţist!

“O femeie de 40 de ani din Galaţi a condus autoturismul pe bulevardul Dunărea şi la intersecţia cu strada Calea Galaţi a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că femeia se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceasta a fost testată alcoolscop rezultatul fiind 1,32 mg.l alcool pur în aerul expirat”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi, scrie monitoruldegalati.ro.

O maşină de poliţie a dus femeia la spital. Medicii au constatat că a avut noroc. Nu a fost grav rănită. “Este vorba despre o pacientă de 40 de ani, victima unui accident rutier care a fost adusă de către poliţie pentru investigaţii. Pacienta este în stare bună, i s-a recoltat şi alcoolemia. Noi nu ştim rezultatul, dar din punct de vedere fizic este foarte bine”, a precizat dr. Lidia Şandru, medic Unitatea de Primiri Urgenţă, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Deocamdată şoferiţa este cercetată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here