Fiul lui Gică Hagi, implicat într-un accident rutier în Constanţa. Martorii susţin că el era la volan, dar poliţia susţine contrariul

Sursa: b1.ro

Controverse puternice după un accident rutier în Constanţa în care a fost implicat fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis. Maşina în care se afla acesta a lovit un biciclist pe o trecere de pietoni din oraş.

Martorii accidentului susţin că Ianis Hagi s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului, dar Poliţia susţine că ar fi fost un alt bărbat.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliția va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a declarat un martor, conform Cancan.

În schimb, Poliția Constanța a confirmat pentru sursa menționată că miercuri seară, în jurul orei 21.10, a avut loc un accident în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța. În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

După accident, victima a fost transportată de urgență la spital

De asemenea, şi ofiţerul de presă al celor de la Viitorul a negat că Ianis Hagi s-ar fi aflat la volanul maşinii.

„N-a fost Ianis la volan. Până la urmă şi Poliţia spune aşa, care e singurul organ oficial ce se poate pronunţa în acest caz. Cred că e vorba de un văr de-al lui Ianis care-i conducea maşina. Nu ştiu dacă numele de George Salina e cel corect.

La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament până tarziu. Azi dimineaţă iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred că dacă ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea bună” a declarat Sorin Teodoreanu pentru GSP.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here