Șefa PNL Corabia, Ioana Gherhiță, debarcată din toate funcțiile politice pentru lene

Conducerea PNL Olt a dizolvat organizația din Corabia, numind un președinte interimar în locul celei care conducea organzația, Ioana Gherghiță, în persoana consilierului județean George Ciucu.

Motivul acestei decizii este inactivitatea conducerii PNL Corabia, potrivit liderului PNL Olt, Liviu Voiculescu, care a explicat totul vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

„În urma analizei Organizaţiei Orăşeneşti Corabia, s-a luat decizia dizolvării Biroului Politic Local de acolo şi numirii unui preşedinte interimar în persoana domnului George Ciucu, care este consilier judeţean al Partidului Național Liberal, şi formarea unui nou birou politic local. La şedinţa de joi aseară, domnul Ciucu ne-a înaintat un birou interimar format din 19 persoane, cu care va încerca să revitalizeze activitatea politică a Organizaţiei Corabia. Avem extrem de mulţi membri acolo, dar, din păcate, în ultima perioadă aceştia nu au fost contactaţi, nu au fost convocaţi la diverse acţiuni. Drept urmare, la propunerea mea şi cu votul în unanimitate al colegilor din Biroul Politic Județean, organizaţia PNL Corabia a fost dizolvată”, a declarat Liviu Voiculescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Gherghiță a rămas și fără calitatea de membru al Biroului Politic Județean (BPJ), a mai spus liderul PNL Olt, tot pentru inactivitate.

„De asemenea, Biroul Politic Județean a luat act de încetarea de drept a mandatului de prim-vicepreşedinte al doamnei Ioana Gherghiţă, ca urmare a acumulării mai multor absenţe consecutive de la şedinţele acestui birou. Pot să vă spun că de anul trecut, din luna octombrie, dumneaei nu a mai participat la niciun fel de şedinţă, nu a mai avut activitate pentru Partidul Naţional Liberal. Mi-ar fi plăcut ca dumneaei, aşa cum am văzut în ultima perioadă este foarte activă pe reţelele de socializare, să fi fost şi în cadrul filialei noastre şi, probabil, astfel nu am mai fi ajuns aici”, a mai precizat Liviu Voiculescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here