Sărbătoare câmpenească de 1 Mai la Caracal, la inițiativa social-democraților locali/ FOTO

Sute de caracaleni au sărbătorit în aer liber Ziua Internațională a Muncii, cu mititei și bere, la invitația organizației locale a PSD, manifestare organizată la inițiativa deputatului Dan Ciocan și a primarului municipiului, Liviu Radu.

La petrecerea câmpenească au participat, alături de organizatori, mai mulți membri marcanți ai PSD, dar și simpatizanți ai partidului. Pe ritmuri muzicale, oamenii s-au relaxat, au servit mititei și bere și s-au prins în horă.

„În fiecare an păstrăm tradiția și îi invităm pe membrii și simpatizanții noștri de partid, dar și alte persoane, să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Muncii, așa cum se obișnuiește în toată țara. Este un eveniment important care ne adună, socializăm, ne distrăm, ne simțim bine. Toate astea cu atât mai mult, cu cât de anul viitor nu vom mai putea organiza astfel de manifestări câmpenești, întrucât intrăm în alegeri electorale. Alegeri vom avea și în 2020, așa că o lungă perioadă nu ne vom mai întâlni de 1 mai”, a declarat deputatul Dan Ciocan.

La invitația organizatorilor, evenimentul a fost onorat și de deputatul Alexandru Stănescu, de șeful Agenției Naționale pentru Investițiile Rurale, Adrian-Ionuț Chesnoiu, și de consilierii județeni Lucian Bondrescu și Victor Vătămanu.

La sărbătoare au fost prezenți și consilierii locali, dar și alte personalități ale orașului, precum omul de afaceri Ion Doldurea, vechi militant pentru valorile culturale și civice ale municipiului.

Cu spatele, Lucian Bondrescu, prins în discuții cu Ion Doldurea
Caracalenii nu s-au dat în lături de la a se prinde în horă
Primarul Caracalului, Liviu Radu, împreună cu consilierul local Șerban Cernat
Deputatul Dan Ciocan și consilierul județean Lucian Bondrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here