Crimă sângeroasă: un bărbat şi-a omorât concubina, apoi s-a aruncat pe fereastră

Crimă urmată de sinucidere la Craiova: un bărbat de 77 de ani şi-a ucis concubina de 72 de ani, apoi s-a aruncat pe fereastră. 

Crimă sângeroasă la Craiova. Un bărbat în vârstă de 77 de ani, s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc de locuinţe din cartierul Valea Roşie, după ce şi-a omorât concubina, în vârstă de 72, cu mai multe lovituri de ciocan.

Poliţiştii au fost sesizaţi iniţial că un bărbat s-a aruncat de la etaj şi a murit, dar când au ajuns la faţa locului au descoperit dubla tragedie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că, la această oră, poliţiştii, procurorii şi Medicina Legală se află la locul crimei.

”Un bărbat şi-a ucis ucis concubina şi apoi s-a sinucis, în cartierul Valea Roşie din Craiova. Trebuie să ajungă procurorul la faţa locului pentru a coordona cercetările”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Surse apropiate anchetei au declarat că în locuinţa celor doi craioveni a fost găsit un ciocan, plin de sânge, aceasta se pare că este arma crimei.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here