Klaus Iohannis l-a exclus pe Liviu Dragnea: Nu mai reprezintă un partener de discuție

Klaus Iohannis a declarat, vineri, că rupe legăturile cu Liviu Dragnea. Președintele a spus că șeful PSD “nu mai reprezintă un partener de discuție decât strict instituțional”, acuzându-i comportamentul ostil.

”Din moment ce i-am invitat, sunt bine veniți. Discuția instituțională…noi nu ne întâlnim pentru că suntem prieteni sau ne simpatizăm. Nu putem să nu vorbim pentru că avem divergențe politice. Asta nu înseamnă că trebuie să cădeam într-o altă extremă. Discuțiile mele vor fi instituționale cu Guvernul. Discuții informale nu vor mai există. PSD, Dragnea mai ales, prin felul în care s-a purtat, nu mai reprezintă un partener de discuție decât strict instituțional.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, vineri, cu omologii din Bulgaria și Austria. La Ruse a avut loc reuniunea informală la nivel de şefi de stat Bulgaria – Austria – România. Cele trei ţări deţin succesiv Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în acest an şi în primul semestru al anului viitor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here