O mamă și-a ucis bebelușul în chinuri groaznice, a ars cadavrul și l-a aruncat în WC. Și asta nu e totul!

O nouă crimă șochează România! O femeie din Vaslui și-a omorât cu bestialitate bebelușul. Ea a născut pe 2 aprilie un băiețel, pe care l-a ascuns de soț și l-a ucis într-un mod cumplit. Înainte de a-i da foc cadavrului și a-l arunca în WC, mama l-a ascuns pe micuțul fătă viață într-un dulap vreme de trei zile. Criminala a fost reținută de polițiști. 

Femeia are 33 de ani, este căsătorită și mamă a încă 5 copii. A rămas însărcinată în august, iar soțul i-a dat bani pentru a face întrerupere de sarcină. Ea a cheltuit banii pe altceva și a păstrat sarcina, pe care a reușit să o ascundă, dat fiind că este o persoană corpolentă.

Pe 2 aprilie, ea a născut acasă, în timp ce copiii erau la școală, iar soțul la muncă. Și-a ucis bebelușul, l-a înfășurat într-un preș și l-a ținut trei zile într-un dulap cu haine. De frică să nu fie găsit, ea i-a dat foc, apoi a aruncat cadavrul în WC-ul din curte. Când soțul s-a întors de la muncă, i-a spus că ar trebui să facă altă groapă pentru toaletă, iar el a procedat întocmai.

Femeia a susținut că s-a gândit să-și omoare copilul pentru că așa ”e mai bine pentru toți”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here