Deputatul Marius Iancu, despre PNL: Un partid în “moarte clinică” face moțiune pe Sănătate

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu atacă Partidul Național Liberal după ce parlamentarii liberali au depus o moțiune de cenzură împotriva ministrului Sănătății, Sorina Pintea, spunând că PNL este un partid în moarte clinică și că asemenea acțiuni ascund, de fapt, lipsa unor proiecte.

Atacul a fost lansat de parlamentarul social-democrat pe pagina sa de socializare.

„Am tot auzit ca PSD nu guvernează bine pentru că nu este normal ca România să aibă creștere economică de peste 7%, că salariul mediu net a crescut cu 14,4%, ca salariile în Sănătate s-au dublat iar, de exemplu, un medic rezident câștigă acum un salariu brut de 5.700 de lei, iar un medic primar, 13.338 de lei”, a scris, în spațiul virtual, Marius Iancu.

Totodată, deputatul PSD nu scapă ocazia de a reaminti că PNL este partidul care a susținut guvernul tehnocrat, „care a lăsat bebelușii fără vaccin, bolnavii cronici fără medicamente și care a blocat transplantul de plămâni în România”.

„Așa că, PNL a depus o moțiunea de cenzură «PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică», împotriva ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Profitând de negocierile pentru contractul colectiv de muncă din sănătate și dezbaterea publică despre sporurile salariale din acest domeniu, liberalii vor să arate că mai există și ei în viața politică. Și cum nu prea au multe de spus, o dau înainte cu «PSDragnea» că doar nu pot să spună că ei au susținut un Guvern de tehnocrați care a lăsat bebelușii fără vaccin, bolnavii cronici fără medicamente și care a blocat transplantul de plămâni în România. Luna trecută a fost realizat primul transplant pulmonar din România, la Spitalul Clinic «Sfânta Maria» din București. Probabil un alt motiv pentru liberali să dorească demiterea ministrului Sănătății. Și, în lipsa unor alte proiecte, tot jucându-se că face opoziție, sesiunea parlamentară trece mai repede pentru PNL, un partid în «moarte clinica»”, a mai scris Marius Iancu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here