Olt: Biciclist OMORÂT în bătaie pe șosea de un șofer, în urma unui conflict spontan/ Agresorul a fost REȚINUT

Un bărbat de 43 de ani, din Balș, a murit în urma unei bătăi crunte pe care i-a aplicat-o un șofer căruia victima, care participa la trafic în calitate de biciclist, i-ar fi făcut semne obscene. Autorul a fost reținut, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Conflictul între biciclist și conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care conducea un camion, s-a consumat lunea trecută, pe strada Nicolae Titulescu din Balș. În urma unei șicane în trafic, biciclistul i-ar fi arătat șoferului de camion semne obscene. Acesta a orpit camionul, s-a dat jos și l-a bătut pe biciclist. Loviturile aplicate au fost crunte, așa că victima a fost transportată cu ambulanța, în comă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De aici, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova, unde a decedat.

„La data de 7 mai, în urma unui conflict spontan în trafic, un biciclist, de 43 ani, din orașul Bals, a fost lovit, la nivelul fetei, de către un alt bărbat, din aceeași localitate. Inițial victima a fost internată la Spitalul Județean Slatina și, după aceea, transferată la Spitalul nr. 1 Craiova. Întrucât bărbatul a decedat ulterior, ne-am declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu propunere de schimbare a încadrării juridice în «loviri sau vătămări cauzatoare de moarte»”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În urma decesului victimei, agresorul a fost reținut, miercuri după-amiază, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru 24 de ore, urmând ca el să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii recomandă tuturor participanților la trafic să evite conflictele între ei.

„Recomandăm cetățenilor să evite conflictele și să reflecteze asupra consecințelor grave ce pot decurge în urmă unor astfel de situații. De asemenea, dacă sunteți martorii sau victimele unei infracțiuni, sesizați de îndată poliția prin nr unic de urgență 112”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here