„Animalul” din Slatina care i-a propus unei fetițe să întrețină relații sexuale cu el a fost ARESTAT

Slătineanul de 45 de ani care miercuri seară a pipăit o fetiță de 12 ani, încercând s-o atragă într-o scară de bloc pentru a întreține cu ea relații sexuale, a fost arestat preventiv. Este de necrezut ce i-a făcut fetei.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar magistrații au admis propunerea procurorilor.

Scena s-a petrecut miercuri seară, în fața blocului în care locuiește familia minorei. Aceasta se juca și bărbatul, vecin, s-a apropiat de fetiță, pe care a atins-o în mai multe zone și i-a propus, pur și simplu, să întrețină cu el relații sexuale.

Familia fetei a alertat Poliția.

„În fapt, s-a reţinut că, la data de 9 mai 2018, inculpatul B.C.E., în vârstă de 45 de ani, din municipiul Slatina, a agresat-o sexual pe minora B.G.M., în vârstă de 12 ani, cu care era vecin de cartier, pe care a mângâiat-o în mai multe zone ale corpului şi căreia i-a propus să întreţină relaţii sexuale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here