Grav ACCIDENT în Olt: Cinci persoane au ajuns la spital cu multiple TRAUMATISME/ Imagini de la fața locului

Cinci persoane au ajuns la spital cu mai multe traumatisme în urma unui accident rutier produs în această după-amiază, în comuna Rotunda.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară în care se aflau cinci persoane. Evenimentul a fost anunțat prin 112.

La locul indicat s-au deplasat în cel mai scurt timp o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare din cadrul Detașamentului Caracal și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Patru persoane, trei bărbați și o femeie, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Caracal. O a cincea persoană s-a deplasat la Spitalul din Caracal cu un autoturism particular.

„Toate cele cinci victime, cu domiciliul în localitatea Rotunda, erau conștiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Olt.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au demarat cercetări pentru a stabili cauza care a condus la accident.

„Din primele verificări, aceștia au stabilit faptul că un bărbat, de 34 de anj, din orașul Piatra-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 642 A, din direcția Vlădila – Rotunda, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Rotunda, care se pare că se angajase în depășirea acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here