Liviu Voiculescu, liderul PNL Olt: „Trebuie să renunțăm la luptele interne”/FOTO

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, le cere aleșilor și liderilor liberali din Olt să renunțe la luptele interne și să strângă rândurile, arătând astfel că fac parte dintr-o organizație județean puternică. 

Solicitarea liderului liberal a fost făcută la Consiliul Director Județean al PNL Olt de sâmbătă.

„Cred că este momentul să strângem rândurile și să ne mobilizăm pentru ceea ce ne așteaptă anul viitor și nu numai. Cred, de asemenea, că este momentul să ne remarcăm că fiind principala forță de opoziție și să luptăm într-un efort comun pentru obiectivele noastre.

Trebuie să arătăm că suntem o filiala puternică și să ne străduim împreună să devenim cea mai puternică filială a PNL. Trebuie să reacționăm, să ne apărăm, să ne impunem și să construim. Să ne facem văzuți și auziți.

Dar, înainte de toate, trebuie să renunțăm la îndoieli, la mediocritate, la superficialitate, la comoditate, la speculații și lupte interne. Uniți putem face lucruri extraordinare pentru noi și pentru cei de lângă noi. Doar impreună, oferindu-ne suport reciproc,  putem să protejăm, la rândul nostru, cetățenii din municipiile, orașele și comunele județului nostru”, a vorbit, de la tribună, președintele PNL Olt.

Acolo unde nu există rezultate înseamnă că nu există preocupare, a mai spus liderul liberalilor olteni, afirmând că în aceste puncte trebuie concentrată activitatea, „pentru că PNL Olt are obiective importante și nu-și permite derapaje”.

Liviu Voiculescu a anunțat că, împreună cu președintele partidului, Ludovic Orban, au fost stabilite criterii de evaluare aplicate filialei trimestrial, iar același lucru va fi aplicat de către filială organizațiilor locale, urmând să se ia măsuri în consecință. „Nu ne permitem să facem figurație într-o activitate asumată voluntar sau, mai bine zis, nu în PNL”, a accentuat Voiculescu.

El a anunțat că își propune ca, la alegerile europarlamerntare din 2019, PNL Olt să se poziționeze  peste media națională a partidului, ca în 2014.

„Obiectivele noastre sunt foarte mari, dar nu pot fi atinse decât printr-o foarte bună organizare, conștientizare a fiecărui membru al nostru că doar cu o bună organizare, seriozitate și responsabilitate ne mărim șansele de a schimba ordinea politică în județul nostru”, a subliniat liderul liberal.

El a amenințat că fiecare organizație locală va fi analizată trimestrial și că, acolo unde Biroul Permanent Județean va constata disfuncționalități, „se vor face corecțiile necesare”.

Liviu Voiculescu a anunțat și câteva obiective pe care și le-a propuus pentru perioada următoare, enumerând constituirea de organizații în cele câteva localități unde încă PNL nu are puncte de contact, identificarea, prin sondaje de opinie, a celor mai buni candidați la alegerile locale din 2020, atragerea de noi membri, „persoane serioase, implicate, care ne pot aduce un plus de valoare” și sporirea vizibilității partidului la nivelul județului Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here