Imagini de la accidentul produs între Balș și Slatina: Mașina a căzut, de fapt, într-o râpă

Autoturismul cu care se deplasa, luni, craioveanul de 31 de ani pe DN 65, între Balș și Slatina, a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o râpă. În urma accidentului, șoferul a ajuns la spital cu traumatism lombar.

„Din primele verificări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto, de 31 de ani, din Craiova, în timp ce se deplasa cu un autoturism din direcția Craiova-Slatina, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția de la condus, a pierdut controlul direcției, ieșind în afara părții carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La locul accidentului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Este vorba despre o victimă, șoferul, neîncarcerat, cu traumatism lombar, conștient, care a fost preluat de ambulanță cu medic și transportat la spital”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here