Ioana din Slatina are nevoie de noi. Haideți să o ajutăm să trăiască, pentru că o putem face!

O cheamă Ioana, este din Slatina și, la un control medical, a devenit suspectă de pneumonie. A fost internată cu acest diagnostic, numai că mai târziu a aflat că are, de fapt, cancer pulmonar și boala este extrem de avansată.

Plânge tot timpul după ce doctorii români i-au spus că mai are de trăit doat câteva luni. Un drum în Austria i-a aprins, însă, speranța în suflet: ar mai avea o șansă dacă ar putea urma mai multe ședințe de imunoterapie, o metodă de tratare a cancerului care nu se practică la noi, pentru că este prea scumpă și bolnavii noștri de cancer sunt, îndeobște, oameni care trăiesc modest.

Ședințele de imunoterapie pot fi realizate la o clinică din Austria, AKH, dar sunt extrem de scumpe, o astfel de ședință costând în jur de 10.000 de euro. Iar Ioana are nevoie de cel puțin 15 ședințe.

Așa că ea are nevoie de 150 000 de euro pentru a beneficia de tratament care ar scăpa-o de moarte.

Haideți, așadar, să o ajutăm. Cu cât suntem mai mulți, cu atât suma necesară se adună mai repede. Repede, pentru că femeia nu mai are timp. Boala se află în stadiul 3 spre 4, iar stadiul 4 este ultimul. Fiecare cât poate: „Unde-s doi puterea crește”. Să înfăptuim MIRACOLUL!

Donează AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here