Daniel Dragomir, dezvăluiri BOMBĂ! Lista celor 19 jurnaliști COLABORATORI ai SRI

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat că a furnizat Comisiei parlamentare de control al SRI o listă cu 19 jurnaliști care au avut relații neprincipiale cu serviciile secrete și care au primit informații clasificate din dosare. El a sugerat membrilor comisiei să audieze nouă patroni de presă, pentru a vedea cum au fost finanțați de Florian Coldea și George Maior.

”Am furnizat o listă de 19 persoane care au întreținut relații neetice și neprincipiale cu oameni din serviciile secrete, care au primit informații privilegiate, oameni care au primit chiar și informații clasificate din dosare.

Am vorbit despre trusturi de presă care au beneficiat de sprijinul fostei conduceri a SRI, asigurată de Florian Coldea și George Maior. Am discutat și despre trusturile de presă care au fost atacate de SRI, trusturi media care erau considerate opozante.

Un alt lucru pe care l-am propus Comisiei este audierea a nouă patroni de presă, care au beneficiat de sprijin financiar și logistic din partea domnului Maior, din partea domnului Coldea (…) Vorbim de foarte mulți bani, de milioane de euro. Sunt resurse alocate din bugetul SRI pentru obiective care nu intră în atribuțiile Serviciului”, a declarat Daniel Dragomir.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here