IMPORTANT pentru slătineni: Loctrans schimbă traseele autobuzelor și reduce timpii de așteptare în stații. Care sunt noile rute

Operatorul de transport public local de călători din Slatina, SC Loctrans SA, va avea, de la 1 iunie, noi trasee pe care vor circula autobuzele. Modificările vor crește și frecvența autobuzelor pe noile rute, astfel că oameni vor avea mai puțin de așteptat în stație.

Până la 1 iunie, călătorii vor fi informaţi de noile trasee şi cu ajutorul unui autobuz pilot, afirmă directorul general al companiei, Cătălin Grecu.

„Începând cu data de 1 iunie 2018, serviciul de transport public local de călători în municipiul Slatina se va desfășura conform noilor trasee aprobate prin contractul de delegare. Până la această dată operatorul de transport va efectua zilnic cu un autobuz pilot noile trasee pentru informarea călătorilor”, a declarat Grecu.

Directorul general al Loctrans mai spune că, tot de la 1 iunie, frecvența autobuzelor pe trasee va crește.

„O dată cu intrarea în vigoare a noilor trasee va crește și frecvența autobuzelor în stații, astfel că timpii de așteptare a călătorilor vor fi mai mici”, a precizat Cătălin Grecu.

Noile trasee ale autobuzelor Loctrans sunt următoarele:

L1 – ACH – Steaua,
L2 – Gară – Catedrală,
L3 – LPS – Eroilor,
L4 – Catedrală – Satu Nou,
L5 – Clocociov – LPS,
L1A – ACH – Pirelli – TMK,
L1B – ACH – Prysmian,
L1C – ACH – Pirelli – TMK,
L5C – Clocociov – Alro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here