Un copil a murit, iar părinţii lui au orbit după ce au fost mâncat shaorma

Dosar pentru moarte suspectă în Capitală! Un copil a murit, iar părinţii lui au orbit, din cauza unei substanţe otrăvitoare descoperita în mâncarea cumpărată de la o shaormerie. Autoritățile au închis imediat fast-food-ul. Probleme asemănătoare s-au înregistrat şi la Iaşi. Peste 100 de oameni au ajuns la spital, dupa ce s-au infectat cu Salmonella la o shaormerie.

Cei doi soţi împreună cu fiul lor au mers la un celebru fast-food din Capitală pentru a-şi potoli foamea. Au comandat trei shaorma, au mâncat liniştiţi, fără să bănuiască vreo secundă că avea să li se întâmple o tragedie.

A doua zi, copilul s-a simțit foarte rău, iar părinții au sunat la 112. Fiul lor a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase Colentina, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Drama familiei nu s-a oprit aici. Cei doi părinţi au avut probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatăl parţial. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au confirmat faptul că s-a deschis un dosar penal, pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului si la îmbolnăvirea gravă a părinţilor săi. O primă ipoteză luată în calcul este cea a unei toxiinfecții alimentare severe.

De asemenea, procurorii așteaptă necropsia copilului, expertiză care va stabili cu exactitate cauza morții.

Cazul nu este singular. Peste 100 de oameni au ajuns la spital, dupa ce fost infectaţi cu Salmonella la o shaormerie din Iaşi. Cu stări de greaţă, dureri de stomac şi stare generală proastă, clienţii fast-food-ului au înroşit liniile la 112 iar ambulanţele au fost în alertă continuu 48 de ore.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here