Viorica Dăncilă vorbește despre demisie: Ce nu te ucide, te face mai puternic

Premierul Viorica Dăncilă respinge ideea demisiei. Într-o conferință de presă susținută luni, șefa Guvernului a exclus categoric posibilitatea de a pleca de la Palatul Victoria. 

”Legat de demisie, exclus. Sunt susținută de coaliția majoritară. Este exclus să-mi dau demisia. Știți cum se spune în România, ceea nu te ucide, te face mai puternic. Consider că pot să duc guvernarea până în anul 2020. Legat de aceste plângeri penale, văd că s-a institut instituția denunțătorilor, văd că este bătaie pentru a se înscrie în această instituție. Eu cred că deja, la un moment dat, un astfel de lucru nu ne face cinste și nu face cinste celor care au un astfel de comportament. Pe mine nu mă interesează acest lucru, mă interesează să vin și să pun în aplicare programul de guvernare. Am promis acest program de guvernare și îl voi îndeplini până la capăt.
Sunt un om puternic și îmi voi duce mandatul până în 2020”, a declarat Dăncilă.

Întrebată dacă este un om puternic, cum suportă să fie ciuca bătăilor în România, Dăncilă a răspuns: ”Nu este ușor. Faceți un exercițiu de imagine și puneți-vă în locul meu și vedeți atâtea jigniri, atâta ură, atâtea lucruro urâte. Ce să fac? Să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate față de România și față de români”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here