Un bărbat din Olt și-a dat FOC în casă. El a ajuns la spital cu arsuri pe aproape tot corpul

Un bărbat de 48 de ani, din localitatea Valea Mare, a ajuns la spital, noaptea trecută, cu arsuri pe aproape tot corpul după ce și-a dat foc, incendiind și locuința. La spital a ajuns și mama sa, cu atac de panică. Potrivit unor surse locale, bărbatul și-a dat foc după ce a turnat pe el și prin casă diluant.

În cel mai scurt timp de la alarma dată prin 112, pompierii slătineni au ajuns la locul indicat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Ambulanță.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit noaptea trecută în comuna Valea Mare, la un incendiu de locuință. În sprijinul militarilor a venit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din două camere de locuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Fiul proprietarei a fost găsit în afara locuinței, conștient, cu arsuri de gradul II și III, pe circa 75 % din suprafața corporală. Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Slatina.

La spital a ajuns și proprietara locuinței, în vârstă de 70 de ani, conștientă, cu atac de panică.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră, incendiul fiind lichidat în limitele găsite.

„Au ars acoperișul casei pe circa 25 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este acțiune intenționată, respectiv autoincendiere”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Potrivit unor surse locale, bărbatul și-a dat foc după ce a turnat pe el și prin casă diluant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here