După Ionela Prodan, o altă mare interpretă de muzică populară a MURIT/ FOTO

Îndrăgita artistă de muzică populară Ileana Constantinescu s-a stins din viață, conform România TV.

Ileana Constantinescu, care a fost foarte bună prietenă cu regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu, avea probleme cardiace.

Artista de muzică populară a fost găsită decedată în locuința ei, după aproape 20 de ore.

Alarma a fost dată de Ionuț Dolănescu, după ce acesta a sunat-o pe artistă, însă ea nu a răspuns. O ambulanță a fost trimisă la locuința acesteia, iar medicii au constatat decesul.

Ileana Constantinescu trebuia să își serbeze ziua de naștere peste câteva zile, mai precis pe 30 mai, când împlinea 89 de ani.

După revoluţie, Ileana Constantinescu s-a retras de pe scenă. Singurele apariţii erau în duetele cu Ion Dolănescu, un bun şi drag prieten alături de care a fost alături când acesta a murit. Nici sănătatea nu îi mai permitea să cânte în fiecare colţ al României, aşa cum făcea odinioară. A rămas aproape oarbă şi nici nu mai vede să se semneze.

„După revoluţie nu a mai fost ordine. M-am retras pentru că am  simţit că nu mai am acelaşi jind la public. Acum oamenii au alte gusturi, acum se cântă cântece comerciale. Dacă nu pot să ridic la mine publicul din sală, eu nu vreau şi nu pot să cobor acolo la nivelul la care este acum”, a spus artista. Doar maestrul Dolănescu o mai convingea să urce pe scenă.

„Mergeam cu el şi cântam. Lumea venea pentru el, pentru că pe mine cred că mă uitaseră. Îi plăcea lui să cînte cu mine. Ne potriveam”, a povestit Ileana Constantinescu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here