O studentă agresată sexual de două ori a fost luată în râs de polițistul căruia i-a cerut ajutorul

Situație revoltătoare în Iași. O studentă în vârstă de 21 de ani a fost de două ori agresată sexual de un bărbat necunoscut. Individul a pipăit-o în zonele intime chiar lângă blocul victimei. A doua oară a pândit-o și a tăbărât pur și simplu pe ea. Tânăra a făcut plângere la Poliție, dar până acum agresorul nu a fost prins, informează B1 TV. Mai grav este că polițistul căruia i s-a adresat a luat-o în râs, așa că femeia a făcut plângere și împotriva lui.

Primul atac ar fi avut loc la sfârşitul lunii trecute. Tânăra a fost abordată de un bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani chiar lângă blocul în care locuiește. Necunoscutul ar fi atins-o în zonele intime, apoi s-a făcut nevăzut.

Fata a trecut peste incident, însă acum a fost din nou atacată. De acelaşi individ. Însă de această dată, atacul a fost mult mai violent şi a avut loc chiar în scara blocului, acolo unde bărbatul o aştepta.

La poliţie, spune mama fetei, au avut o surpriză neplăcută. Poliţistul care ar fi trebuit să le înregistreze plângerea nu le-a luat deloc în serios declaraţiile, aşa că părinţii fetei au depus plângere şi împotriva poliţistului. Între timp, agresorul se plimbă liniştit pe străzile oraşului şi poate ataca oricând.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here