Liviu Voiculescu DINAMITEAZĂ PNL Olt. Liderul organizației, acuzat de TRĂDARE

Cresc tensiunile interne în PNL Olt într-un fel care arată că noua conducere, pusă pe decapitarea mai multor lideri, nu face curățenie pentru întărirea organizației, așa cum ar vrea ea să se înțeleagă, ci dinamitează, pur și simplu, din interior, filiala.

Lucrul acesta rezidă și din criticile pe care tot mai mulți liberali le aduc noului președinte ales al PNL Olt, Liviu Voiculescu, acuzat, nici mai mult, nici mai puțin, de trădarea intereselor partidului.

O asemenea critică vine din partea președintelui Tineretului Liberal Slatina, Dragoș Popa, care a scris pe pagina sa de socializare că simte „ un miros de PSD în Partidul Național Liberal – Filiala Olt”.

„Simt un miros puternic de PSD în partidul Național Liberal – Filiala Olt! Din nou se încearcă eliminarea adevăraților liberali. Multă lume m-a întrebat de ce am intrat în politică și de ce în PNL. În primul rând, eu fac politică din nevoia de schimbare, fără interese ascunse, iar în al doilea rând niciodată PSD, restul e cancan”, a scris, pe Facebook, Dragoș Popa.

Declarația acestuia este una extrem de gravă și vine în contextul în care noul președinte interimar al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, urmează să fie executat politic chiar de către cel care l-a vrut în fruntea PNL Slatina, Liviu Voiculescu, crezând că îl va putea manipula. Cum Buliteanu nu a renunțat la principiile sale liberale și la dorința declarată de a reforma din temelii PNL Slatina doar în interesul partidului, acesta urmează să fie dat jos din funcția de președinte, cel mai probabil luna viitoare. La această decizie a contribuit și simpatia de care Gabriel Buliteanu începea să se bucure, ca lider, în partid, dar și de faptul că, în perspectiva următoarelor alegeri locale, el ar fi putut deveni candidatul ideal al PNL la funcția de primar al Slatinei – lucru care ar da peste cap calculele politice ale liderului PNL Olt, calcule în care intră, potrivit unor surse liberale, și colaborarea sa cu alte formațiuni politice.

Astfel de practici sunt dezavuate și de primarii liberali, din ce în ce mai puțini rămași în barca PNL. Un exemplu în acest sens este faptul că, la Consiliul Director al PNL Olt, întrunit luna aceasta, din cei 18 primari ai PNL care ar fi trebuit să se afle la eveniment, doar cinci au răspuns invitației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here