Zeci de percheziții la contrabandiștii de țigări/ 17 persoane vor fi audiate

Sursa foto. turnulsfatului.ro

În această dimineață, polițiști din Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 22 de percheziții, în județul Călărași și municipiul București, într-un dosar de contrabandă cu țigarete. 17 mandate de aducere vor fi puse în executare.

Polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează, miercuri, 22 de percheziții domiciliare în județul Călărași și municipiul București.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – mai a.c., mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă.

Polițiștii vor pune în aplicare 17 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here