Un bărbat din Olt, TÂLHĂRIT în propria casă. Din gașcă făceau parte și doi copii

Noapte de groază pentru un bărbat, din Obârșia. Acesta s-a pomenit, în noaptea de miercuri spre joi, cu un individ în propria locuință. Nu avea să fie o vizită de curtoazie în miez de noapte, ci o experiență rea, de neuitat, pentru proprietar.

Un bărbat de 44 de ani, din localitatea olteană Obârșia, a fost tâlhărit în urmă cu două nopți de un consătean, un tânăr de 20 de ani. Acesta a intrat în locuința victimei, a bătut-o și i-a sustras mai multe bunuri. Tâlharul a fost sprijinit de un alt tânăr, dar și de doi copii, în vârstă de 13 ani.

„Polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani, din comuna Obîrșia, județul Olt, cu privire la faptul că, în noaptea de 6 spre 7 iunie, un bărbat din localitate a intrat peste el în casă, l-a agresat fizic și i-a sustras două telefoane mobile, bani și două boxe audio.

În urma activităților efectuate, precum și în urma unei percheziții domiciliare, a fost identificat autorul în persoana unui bărbat de 20 de ani, din localitate. Acesta a fost ajutat de un alt bărbat, de 25 de ani, și de doi minori de 13 ani, toți din comuna Obîrșia. Bunurile sustrase au fost găsite și recuperate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Față de cei doi bărbați a fost luată măsură arestării preventive de magistrații Judecătoriei Corabia. Ei sunt cercetați acum pentru tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here