Hoț de mașini din Slatina, REȚINUT de polițiști/ Câte autoturisme a reușit să fure individul

Polițiștii olteni au reținut, joi, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Polițiștii din cadrul Biroul Investigații Criminale al Poliției Slatina au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat, de 30 de ani, din municipiul Slatina, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, se arată într-un comunicat al Poliției.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în zilele de 29 aprilie și 6 iunie, anul acesta, ar fi sustras două autoturisme de pe raza municipiului Slatina, acestea fiind găsite ulterior și restituite proprietarilor.

De asemenea, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

„Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din structura Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, urmând ca, la data de 15 iunie, să fie prezentat Judecătoriei Slatina, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here