Mai multe străzi din Caracal vor fi reabilitate cu bani de la bugetul local / FOTO

Mai multe străzi din municipiul Caracal vor fi reabilitate cu bani de la bugetul local. Deja pe trei artere lucrările au fost demarate, iar un bulevard va fi lărgit.

Este vorba de străzile Mărășești, Virgil Mateescu și Târgul Nou, unde lucrările se află în plină desfășurare.

De asemenea, în cartierul HCC, bulevardul principal va fi lărgit.

Până în prezent, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere din Caracal s-au fost alocați nu mai puțin de 17 miliarde de lei vechi, municipalitatea încercând să găsească, în continuare, soluții pentru acest domeniu.

„Am încercat să găsim soluții pentru refacerea și modernizarea străzilor, acum lucrările desfășurându-se pe străzile Mărășești, Virgil Mateescu și Târgul Nou, precum și pe bulevardul principal din zona HCC, care va fi lărgit. Pentru că avem, de acum, centura de sud, unde nu mai avem cheltuieli, încercăm să redistribuim niște bani pentru străzile care au fost afectate de trafic când nu aveam variantă de ocolire, Dragoș Vodă, Mircea Vodă și altele”, a declarat primarul Caracalului, Liviu Radu.

Edilul afirmă că la următoarea rectificare bugetară se vor încerca redistribuiri de sume și pentru alte lucrări de infrastructură rutieră, dar și pentru alte domenii.

„Încercăm să împărțim banii astfel încât ei să fie cheltuiți în mod foarte eficient în toate domeniile prioritare”, a mai spus primarul din Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here