S-a RUPT cerul în Olt: Mai multe gospodării din Morunglav au fost INUNDATE

Pompierii din Balș au intervenit, vineri seara, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării inundate din comuna Morunglav, unde în urma precipitaţiilor abundente apa a intrat în subsolurile unor locuinţe din satele Bărăşti şi Moruneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, într-un sat al comunei, la Morunești, nu doar gospodării au fost afectate, ci și o locuință.

“Echipaje de la Garda Balş şi Detaşamentul Slatina, cu o autospecială cu accesorii pentru evacuarea apei, un autocamion şi două motopompe, au intervenit, vineri seară, în comuna Morunglav. În satul Bărăşti a fost evacuată apa din două beciuri. Pompierii s-au deplasat apoi spre satul Moruneşti, unde din cauza scurgerii apei de pe versanţi au fost afectate mai multe gospodării. S-a asanat apa din două gospodării, o locuință a fost afectată și la a doua gospodărie a fost scoasă apa dintr-un beci”, a declarat Băsăşteanu.

În judeţul Olt, vineri după-amiaza şi seara, a plouat torenţial în mai multe localităţi, după ce precipitaţii abundente au căzut şi în zilele precedente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here