Crimă înfiorătoare: Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă

Seară cu final tragic pentru un tânăr de 23 de ani! Iesit cu prietenii la o discotecă din localitatea ieseana Gura Bohotin, tânărul a intrat intr-un conflict spontan cu un alt bărbat, iar rezultatul acestui conflict avea să îi aducă moartea.

În jurul orei 1 noaptea, un tânăr de 24 de ani a intrat într-un conflict spontan cu încă un bărbat în vârstă de doar 23 de ani, iar în urmă conflictului acesta l-a înjunghiat în inima. Lovitură de cuțit avea să îi fie fatală băiatului de 23 de ani. Cu toate că ambulanță SMURD a venit de urgență la față locului, aceștia au putut doar să constate decesul, eforturile medicilor fiind în zadar, scrie bzi.ro.

Poliția, criminalistii, dar și mascațîi au ajuns de urgență în locul în care s-a întâmplat oribilă crimă. Mascații l-au preluat pe bărbatul vinovat și l-au plasat în arestul județului. Criminalistii efectuează cercetări suplimentare pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea conflictului.

Din primele informațîi, se pare că cei doi tineri se cunoșteau, având o relație de prietenie. Conflictul ar fi pornit de la faptul că unul dintre ei i-a împrumutat celuilalt o suma de bani, iar cel din urmă nu i-a mai returnat respectivă suma. Cei doi s-au întâlnit aseară în clubul din localitatea Gură Bohotin, iar cel mai probabil, pe fondul consumulului ridicat de alcool, criminalul și-a adus aminte de faptul că prietenul sau trebuie să îi returneze o suma de bani.

Sursa: romaniatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here