10 dosare PENALE în doar trei zile în Olt, pentru infracțiuni săvârșite pe șosele

10 dosare penale au fost întocmite, în doar trei zile, de polițiștii din Olt pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au organizat, în perioada 15-17 iunie, acțiuni destinate creșterii gradului de siguranță în trafic pe drumurile publice și depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Și nu au avut parte de zile fără infracțiuni oamenii legii, care au descoperit și șoferi beți la volan, și cazuri de conducere a vehiculelor de oameni care nu au permis.

„În cele trei zile, oamenii legii au constatat 10 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, din care trei pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, cinci infracțiuni pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și două infracțiuni pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Toți cei descoperiți în culpă vor da socoteală în fața legii, pentru că polițiștii au demarat cercetări penale în toate cazurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here