Șoferi din Olt, opriți la timp de polițiști înainte de a provoca accidente sau chiar tragedii

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au organizat, vineri, sâmbătă și duminică, mai multe acțiuni destinate creșterii gradului de siguranță în trafic pe drumurile publice și depistării celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Și nu s-au întors cu mâna goală.

Astfel, la data de 16 iunie, ora 1930, un bărbat de 36 ani, din comuna Morunglav, a fost depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din oraşul Balş, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat purtătorul de conducere al IPJ Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

În aceeași zi, un bărbat de 33 ani, din comuna Bălteni, a fost depistat pe strada Gării, din orașul Potcoava, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

El este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot vineri, pe strada Șoseaua-Nouă din comuna Cilieni a fost depistat un bărbat de 31 ani, din comuna Cilieni, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expira.

Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea  stabilirii alcoolemie

El va trebui să dea socoteală în fața legii pentru faptele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here