Liviu Dragnea: Ieri a fost o execuție în masă. A trebuit să fie condamnați 9 oameni să se justifice și condamnarea mea

Liviu Dragnea a condamnat decizia de joi a Înaltei Curți de Casație și Justiție privind condamnarea sa la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liderul PSD a numit sentința drept o „execuție în masă”.

„Ieri am asistat la o execuție în masă, a trebui să fie condamnați 9 oameni ca să se justice și condamnarea mea, atât despre sentința de ieri. A fost și un judecător care a rezistat, a făcut opinie separata și m-a declar nevinovat”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele PSD s-a mai apărat afirmând că a el a demonstrat în instanță că ce au spus cele două persoane care au pornit dosarul la DNA este fals.

„Eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații, din partea a două doamne, inculpate. Una a spus că eu i-am zis să se angajeze la Protecția Copilului dar să nu meargă la serviciu și cealaltă că sunt două angajate care nu vin la serviciu și eu le-am spus să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața instanței a răspuns că nu i-am zis. La confruntarea dintre mine și cealaltă doamnă a fost întrebată dacă am făcut presiuni, a spus nu. După aceste declarații și eu și avocatul meu și alți experți au spus că nu poate fi decât achitare”, a comentat Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here