Victor Ponta: Ne este imposibil să susţinem Guvernul Dăncilă / Eşecul moţiunii este al domnului Orban

Victor Ponta a criticat felul în care PNL şi Ludovic Orban a pregătit moţiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă. Deşia a precizat că nu susţine acest guvern, eşecul moţiunii este al liberalilor.

“Ne este imposibil să susţinem guvernul Dăncila, nu l-am votat nici la instalare, cu atât mai puţin nu putem acum să considerăm că a devenit mai bun. A dat dovadă foarte clară de incompetenţă guvernamentală.

Este evident că azi nu s-a constituit o alternatiă. Eşecul de azi al moţiunii, domnul Orban a gândit tot gresit, PNL a procedat greşit”, a precizat Victor Ponta.

În contextul eşecului prefigurat pentru această moţiune de cenzură, Victor Ponta a anunţat că va încerca din toamnă să construiască o alternativă la actuala majoritate, în care să implice şi parlamentari de la PSD, PNL sau ALDE.

“Din toamnă vom încerca să construim noi o alternativă alături de parlamentari sociala-democrați. Dacă dl Orban și PNL au greșit și au eșuat azi, sper că noi în toamnă vom reuși cu o construcția social-democrată, liberal-democrată. Modul în care s-a pornit cu moțiunea a fost total greșit”, a spus Ponta.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here