Doi bărbați din Olt, ARESTAȚI pentru TRAFIC și consum de DROGURI/ FOTO

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Olt au depistat, recent, doi bărbați din Caracal, bănuiți că ar fi comercializat două kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Aceștia a fost arestați preventiv, miercuri, pentru p perioadă de 30 de zile.

Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT – B.T. Olt, au efectuat, marți, o percheziție la locuința unei persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În aceeași zi, oamenii legii au pus în executare șapte mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicii că două persoane, cu vârstele de 26 și 29 de ani, ambele din județul Olt, începând cu anul 2017, ar fi comercializat, pe raza județului Olt, aproximativ două kilograme de droguri.

„La data de 27 iunie a.c., pe numele celor în cauză au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind cercetați pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here