Polițist prins în flagrant în timp ce lua mită/ Imagini VIDEO din timpul flagrantului

Un agent de poliție din Timiș este cercetat pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la un șofer pe care îl oprise pentru depășirea vitezei regulamentare.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Timiș, împreună cu Centrul Operaţional 2 Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au organizat și realizat, marți, prinderea în flagrant a unui agent de poliție în timp ce primea suma de 400 lei pentru a nu aplica măsurile legale asupra unui conducător auto care săvârșise o abatere la regimul circulației rutiere.

„În fapt, în cursul zilei de 21.06.2018, un bărbat a depus denunţ la S.J.A. Timiş, prin care sesiza faptul că a fost oprit în trafic, pe drumul judeţean dintre Timişoara și Moşniţa Nouă, de către un agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, care i-a solicitat documentele de identitate şi pe cele ale autoturismului, comunicându-i că a fost oprit deoarece a efectuat o manevră de depăşire şi a circulat cu viteza de 103 km/h.

Poliţistul i-a adus la cunoştinţă că, pentru această faptă, îi poate fi suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile şi riscă o amendă de 1.350 lei”, se arată într-un comunicat de presă al DGA.

Pentru a nu aplica măsurile legale, cei doi s-au înțeles cu privire la remiterea, respectiv primirea unei sume de bani și au stabilit în acest sens o întâlnire, moment care a fost surprins în flagrant.

În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus ca polițistul să fie cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here