Un polițist din Slatina a MURIT la doar 46 de ani. Nu cu mult timp în urmă primise o veste care îl făcea mândru de fiul său/ FOTO

Un poliţişt din Slatina a decedat, miercuri seară, la doar 46 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. El lucra în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale. Avea doi copii, o fată și un băiat. Omul legii era foarte mândru de băiatul său, care în urmă cu câteva luni admis la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră.

Este vorba despre agentul şef principal Cristian Băciucu, căruia i făcut rău luni dimineață, în timp ce era la serviciu. Omul legii a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde medicii au decis trasferarea lui la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București. Ulterior, poliţistul s-a întors la Slatina unde, miercuri seară, inima a încetat să îi mai bată.

„Este vorba despre un coleg al nostru care lucra la Investigații Criminale din cadrul Poliției Slatina. Din păcate, el a decedat miercuri seară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Cristian Băciucu lucra de peste două decenii în Poliţie. El lasă în urmă o soție îndurartă și doi copii, o fată și un băiat. Acesta a ales, la începutul acestui an, să îi calce pe urme tatălui, fiind admis la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră.

„Sunt cel mai fericit tată! Eu am intrat în MAI la vârsta de 22 ani, iar fiul meu la 19 ani. Esti Bun, m-ai depășit!”, scria, în ianurie 2018, Cristi Băciucu pe Facebook.

Imediat după ce s-a aflat de decesul polițistului, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe facebook.

„Mi-ai luat Doamne cel mai bun frate din lume, cel mai minunat om,cel mai sufletist și cel mai deosebit …
Nu e drept și nu voi accepta vreodată! !!!
Dumnezeu sa te odihnească în pace,suflet bun și blând!!!!”, a scris, pe Facebook, sora polițistului.

Potrivit rudelor, Cristian Băciucu va fi înmormântat sâmbătă, în comuna natală, Oporelu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here