Dragnea: Eu nu vreau să plec ca PROSTUL DIN ACEASTĂ VIAȚĂ și din această funcție

Liviu Dragnea a avut o reacție nervoasă miercuri, pe holurile Parlamentului, atunci când jurnaliștii i-au adresat o întrebare în legătură modificările din Codul penal care vizează infracțiunea de abuz în serviciu. 

”Când mi-am asumat aceste lucruri, și în campania electorală, și ulterior, știam ce mă așteaptă, numai că eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție. E foarte simplu, și vă spun pe românește, ca la noi, în Teleorman. Vreau să duc această luptă până când sper că fiecare român să știe că poate avea încredere în justiție. Nu vorbiți de faptul că e un președinte la Cotroceni care calcă în picioare Constituția, care trimite un consilier să amenințe un judecător constituțional, care a obținut case prin fals și care refuză să dea sute de mii înapoi la statul român. Nu vorbiți de faptul că s-au obținut denunțuri prin șantaj, prin amenințări, că au fost probe falsificate și că sunt oameni care stau în pușcărie degeaba și nevinovați.

Am spus că s-ar putea să nu scap și nu cred că o să scap. Dar vreau măcar, când am terminat această funcție, să știu că am lăsat împreună cu colegii mei, pe care îi felicit că rezistă la toate aceste mizerii, presiuni și amenințări, că lăsăm o țară mai bună”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here