Cei doi suspecți de OMOR din Olt, arestați preventiv/ Crime ÎNFIORĂTOARE

Cei doi bărbați din Olt, reținuți miercuri pentru crimă în cazuri separate, au fost arestați preventiv, la cererea procurorilor.

Tribunalul Olt a admis propunerile procurorilor și a luat măsura arestării preventive împotriva celor doi bărbați care au săvârșit două crime înfiorătoare la mică durată una de alta.

Ilie Papa, cioban din comuna Cilieni, este cercetat după ce, în noaptea de marți spre miercuri, a ucis un consătean pe islazul de la marginea localității. Autorul a folosit o coasă cu care și-a rănit de moarte consăteanul.

„S-a reţinut că, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orelor 00:00 – 01:00, în urma unui conflict spontan, suspectul P.I., din comuna Cilieni, judeţul Olt, a agresat-o fizic cu o coasă pe victima J.T. în vârstă de 66 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe izlazul comunei Cilieni, judeţul Olt, producându-i leziuni traumatice care au condus la decesul său”, spun procurorii.

Cu doar circa 24 de ore înainte, o altă crimă se petrecuse în comuna Tia Mare, unde un tânăr, Alexandru Ion Fodor, a înjunghiat mortal un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt calificat în legătură cu un alt incident, comis în noaptea de 02/03.07.2018, pe raza comunei Tia Mare, soldat cu decesul victimei P.I., din aceeaşi localitate, în vârstă de 48 ani”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Autorul crimei nu a fost reținut imediat de oamenii legii, pentru că, după faptă, a fost de negăsit. El a fost prins de polițiști a doua zi, după ce toată noaptea s-a ascuns pe câmp.

Ambii agresori riscă ani grei de pușcărie pentru faptele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here