Jandarmii din Olt au dat sute de amenzi și au prins zeci de infractori, luna trecută

Jandarmii din Olt au executat, luna trecută, peste 1.300 de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, fie în colaborare cu Poliția, fie cu efective proprii, aplicând sute de sancţiuni contravenţionale celor certați cu legea, în valoare de aproape 62.000 de lei şi constatând zeci de infracţiuni.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea, împreună cu Poliţia, a peste 1.037 de patrule mixte, executând 294 misiuni de patrulare cu efective proprii, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. În plus, efectivele inspectoratului au executat 40 de misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări comemorative și culturale, dar și la manifestări sportive şi au executat 25 de misiuni în cooperare cu alte instituţii.

Pe timpul misiunilor executate luna trecută, jandarmii olteni au aplicat 194 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 31 de avertismente şi 163 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 61.950 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 38 de infracţiuni, dintre care opt în misiuni proprii şi 30 în cooperare cu Poliţia, cu 43 de autori identificaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here