L-a ÎNCĂLECAT, deși n-avea dreptul. Era și BEAT CRIȚĂ. Acum este cercetat penal

Un bărbat din localitatea olteană Movileni este cercetat de polițiști după ce, în ciuda faptului că nu avea permis de conducere, a ales să încalece un moped și să îl conducă. Probabil că la această acțiune în afara legii l-a împins și alcoolul pe care l-a consumat înainte.

Totul s-a petrecut joi seară, pe strada Principală Movileni, unde bărbatul, de 40 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere și prezentând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sub influența băuturii, omul a prins curaj și a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de «conducere fără permis» și «refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice»”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Acesta nu a fost un caz izolat în ultima perioadă de timp în Olt.

Cu o zi înainte de pățania omului din Movileni, un bărbat de 56  ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea, a fost depistat pe strada Carpați, din municipiul Caracal, în timp ce conducea o  autoutilitară, având dreptul de a conduce suspendat din 3 iulie.

În aceeași zi, seara, în jurul orei 22.00, pe Drumul Județean 604, pe raza localității Cilieni, a fost depistat un minor de 17 ani în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Cu toții trebuie să dea acum socoteală în fața organelor de cercetare penală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here