Gravidă din Olt, rănită într-un accident rutier în care au fost implicate mai multe mașini și persoane

Sursa foto: b1.ro

O femeie din Olt, însărcinată, a ajuns, marți, la spital după ce autoturismul în care se afla a fost implicată, alături de alte două mașini, într-un accident produs pe DN 7, pe raza localității Câineni din județul Vâlcea.

Evenimentul rutier s-a produs după ce unei autoutilitare i s-a desprins roata de rezervă din spate și a ricoșat în mașina din spate. La spital a ajuns o persoană care se afla în autoturismul din Olt.

„La km 234+900 m, în localitatea Câineni, a avut loc un accident rutier. Astfel, în timp ce circula spre Vâlcea, unei autoutilitare i s-a desprins roata de rezervă din spate, care a sărit într-un autoturism de Olt ce circula în spatele acesteia.  Șoferul a frânat brusc fiind lovit din spate de un alt autoturism de Sibiu care nu a păstrat distanţa”, au spus reprezentanții Poliției, potrivit tribuna.ro.

A fost solicitată la fața locului o ambulanță pentru o persoană care se afla în autoturismul de Olt, deoarece aceasta era însărcinată.

Traficul între Sibiu și Vâlcea a fost blocat mai mult timp. Oamenii leii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here