Război în PNL: Se cere capul lui Ludovic Orban. Liberalii strâng semnături pentru demiterea șefului de partid

Război total în PNL. Se strâng semnături pentru demiterea preşedintelui liberal Ludovic Orban. În ultima perioadă, colegii de partid l-au criticat dur pe şeful PNL pentru direcția în care se îndreaptă partidul. În replică Orban îi acuză pe critici că se ocupă cu subminarea din interior a partidului, în loc să facă opoziţie la PSD. Printre liberalii nemulţumiţi numără Cristian Buşoi, Anca Boagiu şi fosta preşedintă a liberalilor Alina Gorghiu, informează B1 TV. 

Ultima şedinţă din Biroului Politic Naţional a liberalilor s-a lăsat cu scântei. 16 liberali, printre care se află liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, şi preşedinţii filialelor de sector, au întocmit o listă prin care susţin demiterea lui Ludovic Orban de la şefia partidului. Liberalii îl văd pe Orban principalul vinovat pentru direcţia în care merge Partidul Naţional Liberal.

În replică, şeful PNL îi arată cu degetul pe critici şi le reproşează că nu vin cu soluţii şi în loc facă opoziție la PSD, se ocupă cu subminarea din interior a formațiunii.

Printre cei nemulţumiţi se numără Anca Boagiu, preşedinte PNL Sector 2, senatoarea Alina Gorghiu, liderul senatorilor liberali, Iulian Dumitrescu, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, dar şi senatorul Marcel Vela.

Totodată, Orban a propus excluderea din PNL a prim-vicepreședintelui PNL Sector 2, Viorel Cataramă. Decizia poate fi luată de către conducerea partidului doar în cadrul ședinței Consiliului Național din 4 august.

Trebuie amintit faptul că în ultima perioadă PNL s-a confruntat cu probleme serioase. Pe lângă cele două tabere care s-au format  în interiorul partidului, foarte mulţi dintre liberali au ales să părăsească barca lui Orban, cea mai răsunătoare plecare fiind a senatorului Daniel Zamfir.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here