Weekend cu amenzi de zeci de mii de lei în Olt de la polițiști. Oamenii legii nu au iertat nimic

Polițiștii din Olt au întocmit un dosar penal și au aplicat sancțiuni în valoare de 56.000 de lei weekendul trecut, în cadrul unor acțiuni pentru prevenirea și combaterii contrabandei cu produse accizabile. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat, weekendul trecut, cu scopul prevenirii și combaterii contrabandei cu produse accizabile, precum și pentru verificarea legalității activității de comerț cu produse de sezon.

„În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat o infracțiune prevăzută de Legea 86 din 2006, care pedepsește introducerea sau scoaterea din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Totodată, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 R privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau de prestări servicii ilicite, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.000 de lei, fiind ridicate, în vederea confiscării, produse alimentare și nealimentare în valoare de 752 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here