Primele imagini cu fugarul căutat de polițiști de 24 de ore

Au apărut primele imagini cu bărbatul căutat de vineri în Bucureşti, după ce a fugit cu poliția pe urme și a lovit cinci mașini pe un bulevard din nordul Capitalei. Politiştii l-au identificat pe fugar, este vorba de un cunoscut spărgător de locuințe.

Bărbatul, care reușește de 24 de ore să stea ascuns, avea poliţia pe urme. El a lovit vineri cinci maşini în Bucureşti, rănind astfel două persoane.

Bărbatul bănuit de furt era urmărit de câţiva kilometri de polițiști, însă a reușit să scape. A profitat de traficul aglomerat, s-a strecurat printre maşini şi o vreme a reuşit să se ţină la distanţă de poliţişti.

Ministrul de interne Carmen Dan a declarat că „nu primește amănunte” despre anchete de la Poliție, însă a dat asigurări că oamenii legii își fac treaba.

„A fost dat în consemn la frontieră, posibil să fie în Capitală, să fie în România. Avem date suficiente să ştim unde se află şi în cel mai scurt timp să-l prindem. E un recidivist, o persoană periculoasă”, a declarat şeful Poliţiei Române.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here