Bărbatul căutat de pompierii din Olt, tată a cinci copii, a fost găsit MORT/ Imagini DRAMATICE de la acțiune

Bărbatul de 49 de ani din Teslui, tată a cinci copii, dispărut duminică de acasă și căutat de scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), vreme de trei zile, în apele Oltului, în zona barajului de la Moșteni, a fost găsit mort.

„Scafandrii ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o ambarcațiune cu motor, au continuat și astăzi misiunea de căutare a bărbatului înecat în râul Olt, la barajul Moșteni.

În jurul orei 14.00, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, în apropierea hidrocentralei, în zona în care se presupunea că acesta s-a înecat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cazul a fost preluat de organele de poliție.

Alarma privind dispariția bărbatului de 49 de ani a fost dată duminică seară, când scafandrii au avut și prima acțiune de căutare în barajul Moșteni, pe malul căruia au fost găsite hainele omului.

Au urmat noi căutări luni, marți și miercuri, când trupul neînsuflețit al bărbatului a fost, în sfârșit, găsit.

Omul era căsătorit și avea nu mai puțin de cinci copii, dintre care trei mici. El muncea cu ziua prin comună pentru a le asigura copiilor hrana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here