Protest EXTREM la guvern: Un protestatar a venit cu un bidon cu benzină și amenință că își dă FOC

Bărbatul are legat de mână un bidon în care susţine că are benzină şi că îşi va da foc, dacă jandarmii vor încerca să îl desprindă de gard.

El spune că protestează faţă de orice intenţie a Guvernului de a emite un act normativ referitor la aministierea şi la graţierea unor pedepse, conform informaţilor care au circulat în spaţiul public, arată News.ro.

Cabinetul Dăncilă se reuneşte din nou în şedinţă, joi, pentru a doua oară în această săptămână, pe fondul informaţiilor privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind aministierea şi graţierea unor fapte de corupţie. Tot joi se încheie şi sesiunea extraordinară a Parlamentului, astfel că joi este ultima zi din această vară în care Guvernul mai poate emite ordonanţe de urgenţă.

În ordinea de zi a ședinței guvernului de joi, transmisă mass-media, nu există proiectul OUG privind amnistierea și grațierea unor fapte de corupție. Protestatarul susține însă că va rămâne în fața executivului până la sfârșitul ședinței, să fie sigur că membrii guvernului nu vor adopta, totuși, respectiva OUG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here