Spitalul Slatina scoate la concurs posturi de medici, asistente și îngrijitori/ VIDEO

Spitalul Județean de Urgență Slatina scoate la concurs, în această perioadă, mai multe posturi de medici pentru secțiile unde există deficit. De asemenea, în perioada următoare vor fi scoase la concurs mai multe posturi de asistente, dar și de îngrijitori.

Potrivit managerului spitalului, Cătălin Rotea, unitatea sanitară are nevoie de medici la Unitatea de Primiri Urgențe, pe Chirurgie Toracică și pe Medicină Internă. Nevoie este și de un chirurg ortoped pediatru, dar și de un ortoped infantil.

„În această perioadă organizăm concurs pentru ocuparea mai multor posturi de medici. Avem două posturi de medici specialiști pe Unitatea de Primiri Urgențe, un concurs pe care l-am mai organizat în toamna anului trecut, dar nu s-a prezentat nimeni; sper ca de data aceasta să se prezinte.

De asemenea, mai avem posturi disponibile de medici pentru chirurgie toracică, două posturi de medici, un chirurg infantil și un ortoped infantil, un post pe Medicină Internă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Cătălin Rotea.

De asemenea, conducerea spitalului intenționează să atragă mai mulți medici rezidenți.

„În următoarea perioadă, vom încerca să atragem mai mulți rezidenți, și vorbesc de partea de obstretică-ginecologie și de nefrologie”, a precizat Rotea.

Managerul celui mai mare spital din județ a vorbit și despre scoaterea la concurs a mai multor posturi de asistente și îngritori.

„În ceea ce privește posturile de cadre medii, am organizat un concurs acum două săptămâni pentru două asistente și patru infirmiere și urmează să mai scoatem la concurs un număr redus de posturi, circa șase, șapte posturi de asistente pe Chirurgie Generală, Ortopedie și ORL, și câteva posturi de îngrijitori”, a mai spus Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here