GRAV accident soldat cu opt victime, printre care și un copil de un an/ Toți răniții au ajuns la spital/ FOTO

Opt persoane, între care un copil de un an, au fost transportate la Spitalul municipal Roman cu multiple răni, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe drumul european E85, în dreptul localităţii Tămăşeni, anunţă Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Poliţiei Neamţ, accidentul s-a produs după ce o şoferiţă de 26 de ani, din Bucureşti, a ieşit de pe drum judeţean din comuna Tămăşeni pe drumul european E85 fără să respecte indicatorul „Oprire” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Vrancea, pe drumul european.

Autoturismul condus de bărbatul din Vrancea a fost proiectat într-un alt autoturism.


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 26 de ani, a unui copil de un an, ambii din Bucureşti şi a unei tinere, de 27 de ani, din Tămăşeni, pasageri în autoturism.

De asemenea, au suferit leziuni conducătorul auto de 42 de ani, o femeie de 42 de ani, ambii din Vrancea, precum şi un bărbat de 35 de ani, un tânăr de 14 ani şi o femeie de 36 de ani, toţi din Bacău, pasageri în autoturism, care au fost transportaţi la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here